Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme werd uitgebracht in 2009. Het is een houtachtige kruidige geur. De parfumeurs van dit geurtje zijn Anne Flipo, Pierre Wargnye en Dominique Ropion. De noten bestaan uit kardegom, bergamot, lavendel, ceder, komijn en vetiver.

[woo_offer_list]

Geur

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Eau de Toilette is één van mijn favoriete mannengeuren.Het opent met een explosie van sexy kardemom met frisheid van bergamot, lavendel en ceder.

Het is een sexy, warme, zoete, frisse, kruidige, mysterieuze, verleidelijke geur dat met geen andere geur te vergelijken is.

Vooral de kardemom in de geur is heerlijk en maakt de geur sexy en uniek.

Het geurtje doet mij denken aan een zelfverzekerde man die weet hoe hij met vrouwen moet omgaan en hoe hij een vrouw kan plezieren. Het is mannelijke geur met een soft randje!

Veelzijdigheid

In principe kun je Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme in elke situatie en gelegenheid dragen.

Maar het komt het meest tot zijn recht bij een date met een leuke dame of een romantisch avondje met je vriendin of vrouw.

Aangezien het een verleidelijke geur is zou je het ook tijdens het stappen kunnen dragen, alleen het is geen hele sterke geur waardoor je geur al snel overschaduwt wordt door andere geuren.

Wat betreft seizoenen is het vanwege de kruidige en warme noten meer geschikt voor het herfst en winter seizoen.

Maar in de lente of zomeravonden kan het ook prima. Bij meer dan 25 graden kun je beter voor een frissere mannengeur zoals Dolce & Gabbana Light Blue Intense Eau de Parfum gaan.

Performance

De performance is helaas het enige nadeel van deze fantastische geur. Ongeveer 2 uur is dit geurtje te ruiken op maximaal een meter afstand.

Maar daarna komt het geurtje al snel op de huid te zitten. Het blijft opzich wel redelijk lang op je huid zitten namelijk 8 uur.

Aangezien het een geur is dat complimenten oplevert zou het een perfecte geur zijn voor in de club echter laat de performance de geur in de steek.

Hiervoor is echter een oplossing en dat is een travel verstuiver. Je kunt dan steeds wat bij sprayen zodat mensen je als nog kunnen ruiken in de club.

Conclusie

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Eau de Toilette is een fantastische geur. Het is sexy, verleidelijk, kruidig en uniek. Het is sex in a bottle!

Je kunt veel complimenten verwachten van vrouwen. Echter is de performance niet zo sterk wat zonde is anders zou ik deze geur een 10 geven.

Het is naar mijn mening één van de beste geuren voor een date. Door alleen maar dit geurtje op te sprayen scoor je al punten bij je date.

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme is een geur dat iedere parfumliefhebber in zijn collectie zou moeten hebben.

8.5 Totale Score
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Eau de Toilette

Geur
10
Veelzijdigheid
8
Performance
7
Complimenten
9
Pluspunten
  • Ruikt sexy
  • Heerlijke opening
- Minpunten
  • Geur komt snel op de huid, waardoor mensen de geur alleen in je intieme zone ruiken.
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken