Versace Eros Eau de Toilette

Versace Eros is een Aromatische Fougere geur uit 2012. De Parfumeur achter dit parfum is Aurelien Guichard.
De geur is vernoemd naar de Griekse god van de liefde en zoon van de godin Aphrodite – Eros. Passie, schoonheid en verlangen zijn de belangrijkste concepten achter deze geur.

Zo wordt de perfectie van het mannelijk lichaam opgeroepen met een zinspeling op Eros, de god van de liefde. Versace Eros is een geur voor een sterke, gepassioneerde man die zichzelf beheerst.

De noten van de geur bestaan uit de topnoten Munt, Appel en Citroen; hartnoten zijn Tonkaboon, Geranium, en Ambroxan; basisnoten zijn Vanille, Vetiver, Eikenmos, Virginiaanse ceder en Atlasceder.

Geur

Versace Eros Eau de Toilette is de God van de liefde en wordt ook wel de clubbing king van de geuren genoemd.

In de opening ruik je munt, citroen en appel. Het is heel fris, maar al snel verandert de frisheid van de geur in een sexy, zoete, sensuele geur met onder andere de noten tonkaboon en vanille.

Het is een mannelijke geur en zeer verleidelijk. Het ruikt een beetje synthetisch, maar dat doet verder niks af aan de kwaliteit van de geur.

Het is een massapleaser, uit ervaring weet ik dat veel vrouwen gek zijn op Versace Eros. Reken er maar op dat je veel complimenten van vrouwen krijgt met Versace Eros.

Het is een geur dat speels ruikt. Het doet mij denken aan een sterke macho man die plezier heeft en overal schijt aan heeft. Hij weet hoe hij de vrouwen om zijn vingers moet draaien en is niet bang om eens een blauwtje te lopen.

Veelzijdigheid

Versace Eros Eau de Toilette is sexy, verleidelijk en vrouwen zijn er gek op. Toch valt de veelzijdigheid van de geur in mijn ogen tegen.

Het is een zeer speelse geur en daarmee vooral geschikt voor in de club of misschien tijdens een date.

Ik zou het niet dragen tijdens het werk in een kantoor of in de warme zomerdagen. Het is een sterke geur en het zal daarmee al snel beklemmend zijn voor de mensen om je heen.

De perfecte seizoenen voor deze geur zijn wat mij betreft herfst en winter. Het is namelijk een warme en sterke geur en heeft genoeg kracht om door de scherpe kou heen te blazen.

Omdat het een speelse geur is, vind ik het vooral een geur voor de jongere mannen, al kunnen oudere mannen deze geur natuurlijk ook prima dragen, maar vaak zijn deze oudere mannen ook nog vrij jong van geest.

Performance

De Performance van Versace Eros Eau de Toilette is zeer goed. De levensduur van de geur is maar liefst 8 tot 10 uur.
Maar wat vooral goed is aan deze geur is de sillage. Het blijft wel ongeveer 5 tot 6 uur zeer sterk. Mensen kunnen je vanaf meer dan een meter afstand ruiken 6 uur lang.

Omdat het zo sterk is en het een verleidelijke geur is, maakt dit dan ook de perfecte geur voor in de club.

Conclusie

Versace Eros Eau de Toilette is een prima geur en wat mij betreft één van de beste geuren voor in de club.

De performance is zeer sterk waardoor je zult opvallen. Het is sexy, speels en warm.

Ben je vaak op stap en wil je indruk maken op de vrouwen en complimenten krijgen? Dan zou ik je Versace Eros Eau de Toilette zeker aanraden.

Voor gelegenheden in kleine ruimtes of professionele gelegenheden raad ik Versace Eros niet aan. Daarvoor is het wat teveel aanwezig.

Deze Griekse God is niet de meeste unieke geur en ook zeker niet de beste naar mijn mening. Het heeft wat van allerlei anderen geuren en ruikt wat synthetisch.

Maar het is massapealing, verleidelijk, sexy en levert complimenten op bij de vrouwen.

En dat is waar Versace Eros Eau de Toilette voor bedoelt is. Dus al met al een prima geur van Versace en het proberen zeker waard.

8.6 Totale Score

Geur
8.5
Veelzijdigheid
7
Performance
10
Complimenten
9
Pluspunten
  • Zeer goede performance en levensduur
  • Uitermate geschikt voor in de club
  • Levert veel complimenten op
- Minpunten
  • In kleinere ruimtes zoals in een kleine werkomgeving is het al snel overheersend
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken