top 10 vrouwen geuren

Top 10 Zomergeuren vrouwen


Disclaimer: Dit lijstje is gemaakt op basis van mijn eigen ervaringen en in willekeurige volgorde. De geuren die op deze lijst staan, zijn slechts een selectie uit het brede aanbod aan vrouwengeuren. Vind jij dat er een geur thuis hoort in dit lijstje? Dan zou ik het leuk vinden dat je dit laat weten in de reacties!

Top 10
Zomer geuren Dames

Dolce & Gabbana Light Blue Intense Eau de Parfum

Dolce & Gabbana Light Blue Intense Eau de Parfum

Je ruikt onder andere citroen en appel met een klein beetje bloemen. Citrus geuren zijn vaak een beetje mannelijk, maar Dolce & Gabbana Light Blue Intense is vrouwelijk.

Het is vooral geschikt voor sportieve atletische vrouwen. Maar in principe kan iedereen deze geur makkelijk dragen.

De performance van de geur is prima. Het blijft rond de 7 uur hangen en voor de eerste 3 uren heeft het een sterkte van 1 armlengte.

Een fantastische geur voor de vrouw die fris en lekker wil ruiken in de hete zomer.

Parfums de Marly Delina Eau de Parfum

Parfums de Marly Delina

De fruitige noot komt vooral van de lychee wat de geur zoetheid geeft. Ook bevat het rabarber wat voor een zuurtje zorgt, dit zorgt ervoor dat de geur niet naar een saaie, standaard bloemige geur ruikt.

Het is een unieke geur en laat een indruk achter dat menig man en vrouw doet omdraaien.

De levensduur en sterkte van de geur is ook prima. Complimenten zijn vrijwel een zekerheidje.

Helaas is het wel een zeer dure parfum, maar voor de diehard parfum liefhebbers een aanrader.

Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Toilette

hanel chance eau fraiche eau de toilette

Het heeft een frisse citroen noot met ceder en roze peper. De frisheid en luchtigheid van de geur maakt het een zeer aangename geur voor iedereen.

De performance van de geur is zeer goed voor een frisse geur. Het blijft rond de 7 uur op je huid met in de eerste uren een bereik van 1 armlengte.

De veelzijdigheid van de geur is ook zeer goed. Draag het bijvoorbeeld op het kantoor tijdens de hete zomerdagen of wanneer je een lekker dagje naar het strand gaat.

Het is een geur dat je energie geeft. Vooral tijdens de warme beklemmende zomerdagen komt deze parfum helemaal tot zijn recht.

Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette

escentric-molecules-molecule-01-eau-de-toilette

Het is een geur dat gemaakt is uit één molecule genaamd Iso E Super. Het zit in veel andere geuren om het bijvoorbeeld een wat langere levensduur te geven. Maar Escentric Molecules Molecule 01 bestaat dus alleen uit deze molecule.

Het ruikt fris, clean, licht en luchtig. Je kunt het dragen om te gebruiken als layer voor andere geuren zodat het langer blijft ruiken of je gebruikt alleen Escentric Molecules Molecule 01.

Moet je in de zomer een flinke reis met de auto maken of zit je tijdens een hete zomerdag in het vliegtuig? Dan is dit de beste geur dat je kunt dragen.

Versace Dylan Blue Femme Eau de Parfum

Versace-Dylan-Blue-Femme-Eau-de-Parfum

Het is fris, citrus, fruitig, bloemig en vrouwelijk. Het bevat onder andere de noten appel, zwarte bessen en witte muskus.

Draag deze geur tijdens een professionele situatie of evenement waar je indruk wil maken. Overigens kun je Versace Dylan Blue Femme Eau de Parfum ook prima overdag dragen.

De performance van de geur is prima. Het schreeuwt niet maar is subtiel aanwezig. De levensduur van de geur is rond de 7 uur.

Het is een geur voor een energieke, elegante en krachtige vrouw dat zelfverzekerd is en beslissingen durft te nemen.

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum

De opening is fris, schoon en bloemig, maar niet overdreven zoet. De kruidigheid van de anjer houdt het interessant. In de drydown smelt het naar iets zoets met een beetje pittigheid en een vleugje muskus.

De geur verspreidt een fris gevoel dat je doet denken aan wit wasgoed dat in de wind waait.

Het is een heerlijke geur om te dragen tijdens een strandwandeling met zonsondergang of voor een date in de zomer tijdens de late avond uurtjes.

De performance van deze frisse romantische geur is zeer goed. Het blijft rond de 8 uur op je huid en de sterkte van de geur is in de eerste 3 uren 1 armlengte.

Amouage Sunshine Eau de Parfum

amouage sunshine eau de parfum

Het is een unieke geur dat je eigenlijk moet ervaren om te weten hoe geweldig en uniek het ruikt, het is hemels en sexy.

De performance van Amouage Sunshine is zeer goed het blijft wel 8 uur hangen en zelfs daarna kun je het nog op je huid ruiken.

Deze elegante, luxe geur is voor de vrouw die in de hete zomer graag in de middelpunt van de belangstelling staat.

Helaas is de prijs van de geur wel aan de vrij forse kant en daarmee niet iets voor iedereen.

Ook is het een gedurfde geur, ga daarom eerst testen voordat je deze zomerse geur gaat kopen.

Dolce & Gabbana 3 L'IMPERATRICE Eau de Toilette

Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice Eau de Toilette

De noten bestaande uit onder andere watermeloen en kiwi gaan goed samen.

Het fruitige van de geur is anders dan bij de meeste fruitige geuren. Het is wat scherper vanwege de rabarber. Verder is het licht zoet, sprankelend en charismatisch.

De levensduur van Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3 is niet fantastisch, maar prima voor een fruitig, frisse geur.

Hetzelfde geldt voor de sterkte van de geur dat oké is met een bereik van 1 armlengte in de eerste 2 uren.

Het is een geur voor de vrouw die elke dag weer met een glimlach opstaat en vrolijk en positief in het leven staat.

Tiffany & Co Intense Eau de Parfum

Tiffany-amp-Co.-Signature-Intense-Eau-de-Parfum

De geur opent met een sterke muskusachtige irisnoot dat vrij hevig is. Iets later voegen de benzoë, amber en vanille zich bij elkaar en maken van de geur een warme en zoete iris.

De peer in de geur maakt het vrouwelijk en geeft de geur een verleidelijke touch.

De flacon van de geur doet je misschien denken dat het een frisse geur is, maar dat is niet het geval. Het is zoet maar wel zacht, clean en ontspannend waardoor het geschikt is als zomergeur.

De levensduur van de geur is rond de 10 uur en de sterkte van de geur is oké met ongeveer een bereik van 1 armlengte.

Het is een geur voor een knappe vrouw die er onschuldig uitziet, maar achter haar onschuldige gezicht zit een vrouw dat daadkrachtig is en niet op haar mondje is gevallen.

Giorgio Armani Si Passione Eau de Parfum

Giorgio Armani Si Passione Eau de Parfum

De opening van de geur is zoet met de noten van likeur van zwarte bes en peer met roze peper wat het een extra boost geeft.

Het is een zeer vrouwelijke geur, met in de hartnoten roos en heliotroop, en in de basis de warmte van vanille, ceder, patchouli en amberhout.

Ben je niet zo zeer van de frisse geuren en heb je liever een zoete geur voor in de zomer? Dan is Giorgio Armani Si Passione absoluut een topper voor in de zomer.

Het is een geur dat lang blijft hangen zonder dat het overweldigend wordt en de sterkte is prima met in de eerste 3 uren een bereik van 1 armlengte.

Ook is dit een geur dat ideaal is voor de vrouwen die Giorgio Armani Si net iets te heftig vinden. Giorgio Armani Si Passione is wat lichter en subtieler.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken