Mugler Alien Eau de Parfum

Thierry Mugler Alien is één van de populairste dames geur. Waarschijnlijk heeft iedereen weleens van dit geurtje gehoord. Thierry Mugler Alien werd in 2005 op de markt gebracht. De parfumeurs van deze oriëntaalse houtachtige, mysterieuze en sensuele geur zijn Dominique Ropion en Laurent Bruyere. De noten bestaan uit jasmijn, houtachtige noten en amber.

[woo_offer_list]

Geur

Thierry Mugler Alien Eau de Parfum is één van de meest populaire vrouwengeuren op de markt. Het is sexy, mysterieus en uniek.

De compositie van de geur is eigenlijk vrij simpel met in de top jasmijn, houtachtige noten in het hart en in de basis amber.

Het is nogal een polariserende geur, het is zoet, sterk en zwaar. De jasmijn is nogal aanwezig en ook al hou je van jasmijn, dat hoeft niet te betekenen dat je Alien lekker vindt.

Want natuurlijk vinden veel vrouwen en mannen het een heerlijke geur, maar er zijn ook mensen die Mugler Alien niet kunnen uitstaan.

De reden waarom sommige mensen dit geurtje absoluut niet kunnen uitstaan komt door de indool wat voor een klein gedeelte voorkomt in jasmijn.

Indool onstaat bijvoorbeeld bij de opbouw van bacteriën. Dit geeft de geur een dierlijke en vieze ondertoon. Echter zorgt dit er ook voor dat de geur donker, mysterieus en uniek ruikt.

Persoonlijk vind ik het wel een heerlijke geur. Het geeft een verslavende vibe. De jasmijn met ondere andere de witte bloemen zorgen ervoor dat de geur een prachtige samenstelling heeft. Maar het is gewoon een haat/liefde geur.

Helaas is het door dat het zo populair is en in principe uniek ruikt qua geur niet zo uniek meer omdat nou eenmaal veel vrouwen deze geur dragen.

Het geurtje doet mij denken aan een vrouw die sterk in haar schoenen staat en weet dat ze sexy is. Ze gaat geen uitdaging uit de weg, is niet op haar mondje gevallen en trekt zich niet veel van anderen aan.

Veelzijdigheid

Thierry Mugler Alien zou ik alleen dragen in de winter en herfst, en misschien op een koudere lente avond vanwege de witte bloemen.

Ik zou het niet in de zomer gaan dragen omdat het nogal potent en robuust is. Het kan dan nogal beklemmend zijn voor mensen om je heen.

Je zou het geurtje eventueel kunnen dragen op je werk, maar naar mijn mening komt het vooral tot zijn recht bij een avondje uitgaan met je vrienden of op speciale gelegenheden.

Ik zou dit geurtje niet zo zeer dragen tijdens een date omdat het nogal overweldigend kan zijn, het geurtje is namelijk nogal polariserend.

Performance

De Performance van Thierry Mugler Alien is enorm goed. De levensduur van de geur en sillage zijn monsterlijk.

Thierry Mugler Alien blijft wel tot 12+ uren op je huid en je vult een hele kamer vol met jouw geur.

Pas wel op dat je niet overdrijft met sprayen voordat je mensen laat stikken in jouw geur.

Conclusie

Deze geur heeft alles in zich om complimenten te krijgen. De performance is super, het is sexy, mysterieus en mannen zijn over het algemeen gek op deze geur.

Het is geen geur die iedereen lekker vindt. Dus ben je bang voor negatieve reacties dan is het wellicht beter om voor een andere geur te gaan die wat veiliger is.

Maar aan de andere kant kun je dat voor lief nemen want de complimenten die je krijgt zullen het negatieve gaan overtreffen.

8.6 Totale Score
Mugler Alien Eau de Parfum Score

Geur
9
Veelzijdigheid
7
Performance
10
Complimenten
8.5
Pluspunten
  • Geur blijft zeer langen hangen en is intens.
  • Een garantie voor veel complimenten.
- Minpunten
  • Het is nogal een polariserende geur waardoor het voor sommige mensen iets teveel van het goede is.
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken