Paco Rabanne One Million Eau de Toilette

Paco Rabanne One Million is een iconische mannengeur. Deze Houtachtige kruidige geur werd uitgebracht in 2008. De Parfumeurs van deze ladykiller en miljonairs geur zijn: Christophe Raynaud, Olivier Pescheux en Michel Girard.De topnoten bestaan uit grapefruit, munt en bloed manderijn. De hartnoten bestaan uit roos, kaneel en kruiderige geurnoten. Basisnoten zijn leder, houtnoten, amber en Indiase patchouli.

[woo_offer_list]

Geur

De opening van Paco Rabanne One Million Eau de Toilette is werkelijk verukkelijk, dit maakt het geurtje ook zo aantrekkelijk. Je denkt echt even dat je een miljonair bent. Het is fris, zoet en verleidelijk. Het heeft iets van een bubblegum vibe maar dan sexy en sensueel.

Helaas is de drydown een flinke tegenvaller. Al snel ontwikkelt de geur naar een zoete geur zonder inhoud, ik krijg er een bleh gevoel van.

Om dit tegen te gaan kun je het geurtje op je kleding spuiten, op kleding zal het namelijk minder snel ontwikkelen en blijven de topnoten langer aanhouden.

Als ik denk aan Paco Rabanne One Million, denk ik aan een jonge badboy/macho type die weet dat hij vrijwel alle vrouwen kan krijgen. Hij ziet er goed uit, heeft charisma, is zelfverzekerd, is spannend en weet hoe hij jonge meiden om zijn vingers kan winden.

Veelzijdigheid

Dit is voor mij een geur dat alleen werkt in de club of ergens in de nacht op een feest.

Qua seizoenen maakt het niet veel uit waneer je One Million draagt. De frisheid van de geur zorgt ervoor dat je het in de avonduren van de zomer en lente kunt dragen.

Toch is het meer een winter en herfst geur vanwege de kruiden, warmte en zoetheid van de geur.

Verder zie ik vooral jonge mannen Paco Rabanne One Million dragen.

Performance

De performance is werkelijk monsterlijk vooral voor een eau de toilette.

Het geurtje blijft wel meer dan 12 uur op je huid zitten en de sillage is gigantisch, in de eerste uren zul je de kamer vullen met jouw geur.

Wees daarom ook voorzichtig met sprayen want je kunt al snel oversprayen.

Conclusie

Paco Rabanne One Million Eau de Toilette heeft een prachtige opening. Dit is waarom mensen ook zo verliefd raken op deze geur want het is uiteindelijk de eerste indruk dat je krijgt van een geur.

Helaas vind ik de drydown persoonlijk maar slap en daarom ben ik zelf niet een groot fan van deze populaire geur.

Ben je echter opzoek naar een leuke dame tijdens het uitgaan? Dan kan ik je Paco Rabanne One Million zeker aanraden. Vrouwen zijn gek op deze kruidige bubblegum geur.

Nog een tip: Ga je op een vrouw afstappen spray dan snel van te voren het geurtje op (1 spray) ze zal de topnoten van de geur gelijk opmerken en dat is waar de kracht in zit bij deze miljonairs geur. Grote kans dat ze je zal complimenteren of helemaal in een trance raakt van jouw geur!

Echter moet ik er wel bij zeggen dat veel vrouwen One Million geroken hebben en dat de geur daarom zijn kracht een beetje verloren heeft door zijn eigen succes.

Wil je een geur dat nog nooit iemand geroken heeft of in iedergeval weinig? Ga dan niet voor Paco Rabanne One Million.

Maakt het je niet uit en wil je gewoon sexy en verleidelijk ruiken? Dan is Paco Rabanne One Million een prima keuze.

8.5 Totale Score
Paco Rabanne One Million Eau de Toilette

Geur
8
Veelzijdigheid
6
Performance
10
Complimenten
10
Pluspunten
  • Fantastische opening
  • Complimenten monster
  • Zeer sterke geur
- Minpunten
  • Kan snel overheersend zijn
  • Niet geschikt voor de warme zomerdagen
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken