Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum

Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum is uitgebracht in augustus 2015. Het is de vrouwelijke tegenhanger van de succesvolle mannengeur Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette dat een paar jaar eerder in 2013 is uitgebracht. Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum is geclassificeerd als een Oriëntaals Bloemige geur. De parfumeurs van de geur zijn Loc Dong, Anne Flip en Dominique Ropion. Het gezicht van de geur is model Luma Grothe. De noten van de geur bestaan uit de topnoten: Groene mandarijn, Water Jasmijn en Gemberbloem met in het hart: Vanille en Zout. Afsluitend met de basisnoten: Ambergris, Kasjmier hout en Sandelhout.
[woo_offer_list]

Geur

Zodra je Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum op sprayt krijg je een combinatie van vanille en zout. Dit lijkt op een aparte combinatie, maar op één of andere manier matcht het goed met elkaar.

Het is een unieke compositie, het opent zoet, maar wat ik fijn vind aan de geur is dat het alles behalve plakkerig zoet is. Het is niet zo’n typische suikerspin geur zoals Britney Spears Fantasy of Aquolina Pink Sugar.

Ik kwam voor het eerst met deze geur in aanraking op een feest waar ik een vriendin van mij tegenkwam en ik vond haar zo lekker ruiken. Het was zoet, maar tegelijkertijd ook weer fris. Ik kon haar zeer goed ruiken zonder dat het overheersend overkwam. Ik moest haar gewoon een compliment geven. De geur dat ze droeg was dus Paco Rabanne Olympea.

De frisheid van de geur wat ervoor dat de geur niet overheersend zoet is komt door het zout. De zoutheid in de geur geeft een beetje het strandgevoel op een zwoele zomeravond. Dit zorgt er ook voor dat de geur veelzijdiger is.

Het is sexy, elegant en vrouwelijk. Een geur voor een vrouwelijke godin.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van de geur is zeer goed. Het werkt het beste tijdens de lente en herfst seizoenen, maar ook tijdens de winter en zomer en vooral een zwoelere zomeravond komt deze geur tot zijn recht.

Je kunt het ook vrijwel in iedere situatie dragen of je nou naar je werk gaat of uitgaat met je vriendinnen.

Performance

De performance van Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum is prima. De levensduur van de geur is rond de 6 a 8 uur. De sterkte van de geur is voor de eerste 2 uur op zijn sterkst met een bereik van ongeveer 1 armlengte, daarna zal de geur steeds meer op de huid gaan zitten.

Conclusie

Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum is een zeer plezierige geur en één van mijn favoriete geuren.

Het is zoet, maar alles behalve overheersend zoet. Het is sexy, vrouwelijk, elegant en een crowd pleaser dat veel complimenten zal opleveren.

De veelzijdigheid van de geur is goed, je kunt het in iedere seizoen en elke gelegenheid dragen. De performance van de geur had iets beter gekund, maar dat is maar een kleinigheidje.

Vooral als je de naar prijs van de geur kijkt wat relatief goedkoop is voor een geur met deze kwaliteit.

Het is een prachtige release van Paco Rabanne, het is sexy, uitnodigend en warm. De balans tussen zoet en fris maakt deze geur gewoon zeer plezierig.

8.9 Totale Score
Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum Score

Geur
9
Veelzijdigheid
10
Performance
8
Complimenten
8.5
Pluspunten
  • Het is een veelzijdige geur
  • Geur blijft vrij lang hangen
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken