Mijn naam is Ramon Dobma, als verwent parfumliefhebber ben ik altijd op zoek naar de beste geuren en waar ik deze geuren vervolgens het voordeligst kan krijgen.

 

Dit bracht mij op het idee om een prijs vergelijking website te maken met alleen maar parfum, waar ik ook mijn kennis over parfum deel.

 

Door middel van mijn achtergrond in de ICT wereld en kennis over parfum heb ik deze kennis samen gebundeld met als resultaat Parfumgeur.nl Parfumgeur.nl vergroot het online winkelgemak voor consumenten. Zoek je favoriete parfum op en vergelijk de prijzen van verschillende webshops. Bij Parfumgeur.nl kun je parfum prijzen vergelijken van webshops zoals: Douglas.nl, ICI Paris.nl, Deloox.nl, Notino.nl, Parfumdreams.nl en Bol.com.

 

Vanaf Parfumgeur.nl word je doorgestuurd naar de webshop waar jij je parfum wilt bestellen. Naast prijzen vergelijken kun je ook allerlei parfum reviews en top 10 lijsten vinden. Omdat er zoveel geuren op de wereld zijn is het soms lastig om de bomen door het bos te zien. Daarom staan op Parfumgeur.nl alleen maar de beste geuren.

 

Mocht het zo zijn dat jouw favoriete geur niet op Parfumgeur.nl staat en ben jij van mening dat jouw favoriete parfum in onze webshop hoort te staan. Stuur dan een mail naar contact@parfumgeur.nl

Vragen over Parfumgeur.nl

Parfumgeur.nl helpt jou met het vinden van de best mogelijk aankoop. Middels een prijsvergelijker kun je in één opslag zien waar jij jouw favoriete parfum het goedkoopst kunt krijgen. Op deze manier heb je altijd de beste deal voor de parfum die jij graag wilt hebben. De laagste prijs staat altijd bovenaan de prijsvergelijkingtabel.

 

 

Nee Parfumgeur.nl is geen webshop. Op de website kun je parfum prijzen vergelijken van verschillende webshops zoals Douglas, ICI Paris, Notino, Deloox en Bol.com.

De prijzen van alle parfums worden dagelijks geüpdatet, echter kan het voorkomen dat de prijzen van sommige geuren op parfumgeur.nl niet kloppen. Hier zijn twee redenen voor:

 

1: We updaten iedere dag de datafeed met andere woorden de prijzen, maar soms kan het voorkomen dat de prijs net verandert nadat we een update hebben gemaakt van onze datafeed. Aangezien de we de prijzen maar één keer per dag updaten zal de prijs tot er een nieuwe update is niet kloppen.

 

2: De grootste reden waarom een prijs niet klopt, is vanwege een fout in de datafeed die door de webshop(s) aan ons geleverd is. Hier kunnen wij zelf niets aan doen. Natuurlijk zullen wij zodra we merken dat de prijzen niet kloppen het aangeven bij de webshops!

 

Heb jij  foutieve prijzen opgemerkt? Stuur dan een mail naar contact@parfumgeur.nl

 

Parfumgeur.nl verdient inkomsten door middel van commissies van de webshops die op website staan. Als je klikt op één van de affiliate links op parfumgeur.nl dat doorverwijst naar de desbetreffende webshop en je koopt vervolgens een product op de webshop. Dan verdient parfumgeur.nl een klein percentage van het bedrag dat je hebt uitbesteed aan de webshop.

 

Ik ben een parfumliefhebber, ik zou je dus graag van advies willen voorzien. Dit kan via contact@parfumgeur.nl. Wat betreft technische vragen over bijvoorbeeld de levering en retour van producten moet je zijn bij de webshop waar je het product hebt gekocht.

Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken