Over Parfumgeur.nl

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Mijn naam is Ramon Dobma, als verwent parfumliefhebber ben ik altijd opzoek naar de beste geuren en waar ik deze geuren vervolgens het voordeligst kan krijgen. Dit bracht mij op het idee om een prijs vergelijking website te maken met alleen maar parfum, waar ik ook mijn kennis over parfum deel. Doormiddel van mijn achtergrond in de Ict wereld en kennis over parfum heb ik deze kennis samen gebundeld met als resultaat Parfumgeur.nl

Parfumgeur.nl vergroot het online winkelgemak voor consumenten. Zoek je favoriete parfum op en vergelijk de prijzen van verschillende webshops. Bij Parfumgeur.nl kun je parfum prijzen vergelijken van webshops  zoals: parfumswinkel.nl, bol.com, superwinkel.nl en douglas.nl. Vanaf Parfumgeur.nl word je doorgestuurd naar de webshop waar jij je parfum wilt bestellen.

Naast prijzen vergelijken kun je ook allerlei parfum reviews en top 10 lijsten vinden. Omdat er zoveel geuren op de wereld zijn is het soms lastig om de bomen door het bos te zien. Daarom staan op Parfumgeur.nl alleen maar de beste geuren.

Mocht het zo zijn dat jouw favoriete geur niet op Parfumgeur.nl staat en ben jij van mening dat jouw favoriete parfum in onze webshop hoort te staan. Stuur dan een mail naar contact@temp.parfumgeur.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken