Parfum Reviews

Notino Review! ECHT OF RECPLICA PARFUMS?

Notino Review

Je bent opzoek naar een nieuwe parfum en kwam waarschijnlijk Notino tegen. Het eerste wat je opviel is dat de meeste geuren bij Notino veel goedkoper zijn dan bij Douglas of ICI Paris. Dit zorgt voor wantrouwen bij jou en daarom ben je nu opzoek naar een Notino Review en uiteindelijk hier terecht gekomen. Klopt dit een beetje? Dan ben je niet de enige en daarom heb ik besloten een review over Notino te schrijven.

Notino geuren echt of replica?

De belangrijkste reden waarom je hier waarschijnlijk bent is om te weten of de geuren van Notino echt of nep zijn. De reden waarom ik op het idee kwam, een review over notino te schrijven was vanwege een goede vriendin van mij.

Zij is net als mij een parfumliefhebber en zag dat de geuren bij Notino veel goedkoper zijn dan bij Douglas of ICIParis.

Ze appte mij en vroeg zich vanwege het grote verschil in prijs af of de geuren op Notino geen replica’s waren?

Ik schrok hier een beetje van want Notino is een groot international bedrijf, maar aan de andere kant begreep ik het ook wel. Als je het bedrijf Notino niet kent dan denk je al snel dat zo’n groot prijs verschil geen zuivere koffie kan zijn. Soms kunnen prijzen van dezelfde geur namelijk wel 40 euro schelen.

En toch zijn de geuren bij Notino 100% authentiek. Je kunt dus gerust je parfum bij Notino kopen.

Waarom kan Notino goedkoper zijn?

Notino is een groot international bedrijf over de hele wereld. Door het inkoopvolume en de lage operationele kosten als webwinkel, is Notino.nl in staat om geuren voor een scherpe prijs aan te bieden. Daarnaast heeft Notino in tegenstelling tot bijvoorbeeld Douglas veel minder fysieke winkels en winkelpersoneel dat betaalt hoeven te worden.

Bestellen bij Notino

Ik heb al regelmatig geuren bij Notino besteld. Zowel volle flacons als samples. De Samples vind ik super handig bij Notino aangezien ik voor een goedkope prijs eerst een parfum kan testen.

De verzendkosten bij Notino.nl zijn €3,95,- of gratis verzending. Dit wordt aangegeven bij het product dat je wilt bestellen. Ze werken niet met gratis verzending vanaf zoveel euro!

De levertijd is mits het op voorraad is 2 tot 3 dagen. Dit vind ik kleine nadeel aangezien je bij de meeste webshops binnen 1 dag je bestelling al binnenkrijgt. Maar het houd mij zeker niet tegen om bij Notino parfum te kopen want het is over het algemeen voordeliger dan andere parfum webshops.

Je kunt betalen met de gebruikelijke betaling systemen zoals IDEAL en Paypal. Helaas kun je bij Notino nog niet achteraf betalen.

Ben je nu ook overtuigd om een parfum bij Notino.nl te kopen? Klik dan op de knop hieronder!


Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *