Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is een oriëntaals bloemige geur dat in 2015 is gelanceerd. De makers van deze geur zijn Annie Buzantian en Ann Gottlieb. Beide vrouwen hebben een groot repertoire aan geuren die succesvol zijn.
De Topnoten bestaan uit: Iris, Pruim en Saffraan. Hartnoten zijn: Bulgaarse Roos, Arabische Jasmijn en Orris. Basisnoten zijn: Amber, Vetiver en Papyrusriet.

[woo_offer_list]

Geur

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is uniek, sexy en gedurfd.

Zodra je Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum op spuit krijg je de noot pruim. Pruim komt over het algemeen weinig voor in parfums en dat is zonde want het is een prachtige noot voor in een damesgeur.

Naast de pruim krijg je amber en vanille wat voor zoetheid zorgt. De vetiver ruik je eigenlijk niet, en op de achtergrond ruik je lichtjes de saffraan. Met houtachtige noten en milde bloemige noten in de basis.

Het is een sterke zoete geur dat zeer aanwezig is en de aandacht trekt van mannen. Het is dan ook een geur dat veel complimenten zal opleveren van mannen.

Het geurtje doet mij denken aan een volwassen, zelfverzekerde, elegante zakenvrouw.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van Marc Jacobs Decadence is een klein minpunt. Omdat het zo’n zware geur is, is het niet zo geschikt voor dagelijkse bezigheden.

Marc Jacobs Decadence is een geur dat vooral geschikt is voor de koudere maanden en nachten tijdens het uitgaan met je vriendinnen of op speciale gelegenheden. Waarbij je even de aandacht op jou wil vestigen.

Performance

De performance van Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is goed. Het blijft meer dan 8 uur op je huid. Het is nogal een zware geur waardoor je voorzichtig moet zijn met het sprayen.

Het zal zo’n 3 tot 4 uur lang op 2 meter afstand te ruiken zijn. Daarna zal het dichter op de huid komen.

Conclusie

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is een fantastische vrouwen parfum. Het is rijk, sexy, verleidelijk en uniek. Het heeft mass appeal en het is een geur dat veel complimenten zal opleveren.

De performance is ook super goed alleen is het niet zo’n veelzijdige geur. Voor de lente en zomer is het een te zware geur en casual is het ook niet zo geschikt. Het is een geur voor gelegenheden waar je wilt uitpakken.

Het is ook een extraverte geur. Ben je introvert? Dan is het wellicht beter om voor iets anders te gaan dan Marc Jacobs Decadence. Met deze geur zul je namelijk alle aandacht op jou vestigen.

Hou je wel van een beetje aandacht, en wil je een sexy geur waar mannen voor vallen? Dan kan ik je Marc Jacobs Dedacence van harte aanraden.

8.4 Totale Score
Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum

Geur
9
Veelzijdigheid
6
Performance
10
Complimenten
8.5
Pluspunten
  • Een geur dat veel complimenten oplevert.
  • De levensduur en sillage is zeer sterk.
- Minpunten
  • Het is een polariserende geur of je houdt ervan of je vind het niks.
  • Het is een zeer zware geur en daarmee niet zo veelzijdig.
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken