Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum is een orientaals vanille geur uit 2015 geparfumeerd door Christophe Reynaud en Amandine Marie. Het is een flanker van de originele Lancome Tresor uit 1990. Lancome La Nuit Tresor Eau de parfum bestaat uit de volgende noten: Topnoten zijn Peer, Bergamot en Manderijn. Hartnoten: Vanille orchidee, Passievrucht, Zwarte Roos en Aardbei. Basisnoten: Patchouli, Lychees, Zoethout, Wierook, Praline vulling, Vanille, Karamel, Koffie en Cumarine.

[woo_offer_list]

Geur

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum is een zoete, poederige, siroop geur met prominente noten als karamel, lychee en patchouli. Het is een zeer vrouwelijke geur en zelfs iets wat meisjesachtig, dit komt voornamelijk door de fruitige noten als peer in combinatie met de patchouli.

De opening van de geur kan nogal scherp en te zoet zijn, maar geef dit geurtje een kans want de drydown is absoluut geweldig. De compositie van de geur is zo complex en goed gemixt dat het lastig is om er een noot uit te halen.

Maar na de opening waar je vooral in de eerste uur fruit en patchouli ruikt, krijg je een mooie mix van onder andere praline, chocolade, lychee en roos wat de geur anders maakt dan de meeste fruitige patchouli waar we er nogal veel van hebben zoals Lancome La Vie est Belle Eau de Parfum.

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum is één van de beste fruitige patchouli geuren en misschien wel de beste fruitige patchouli geur.

Het is sexy, verleidelijk, rijk en mysterieus. Als je complimenten wil van mannen of van wie dan ook. Je krijgt ze met Lancome La Nuit Tresor.

Het geurtje doet mij denken aan een sexy, zelfverzekerde vrouw die met een cocktail op een high class event staat op de top van een wolkenkrabber in Las Vegas in een sexy zwart jurkje met zwarte high heels. Je kan geen oog van haar weghouden en je zou het liefst een praatje met haar willen maken.

Veelzijdigheid

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum is nogal zoet en intens. Ik zou dit geurtje niet overdag dragen of op je werk want dan zou het weleens wat te intens kunnen zijn. Wil je het toch doen? Wees dan voorzichtig met het sprayen.

Het is een geur dat voornamelijk tot zijn recht komt in het nachtleven, festivals of tijdens speciale gelegenheden met veel mensen.

Qua seizoenen is de winter en herfst het meest geschikt. Voor de zomer en lente is het geurtje wat te heftig.

Performance

De performance van Lancome La Nuit Tresor Eau de parfum is fantastisch. Het blijft vrijwel de gehele dag op je huid en in de eerste vier uren heb je een projectie van 2 meter afstand.

Ga je in de ochtend naar een festival dan kunnen mensen jouw geur in de avond nog steeds ruiken. Lancome La Nuit Tresor is met regelrecht een echte powerhouse geur.

Conclusie

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum is een prachtige, intense fruitige patchouli geur dat veel complimenten zal opleveren. Het blijft lang hangen, is sterk. uniek en het heeft een mooie compositie. Je zal in iedergeval 100 procent opvallen in de menigte met deze geur.

Het is niet zo veelzijdig omdat het zo sterk is en dat is ergens wel jammer. Maar aan de andere kant komt het in de winter en herfst helemaal tot leven.

Of het een blind buy is dat weet ik zo niet, vooral als je niet van hele zoete intense geuren houdt. Maar hou je er wel van en ga je regelmatig uit? Dan is Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum de perfecte geur om je de meest sexy vrouw in de avond te voelen.

8.9 Totale Score
Lancôme La Nuit Trésor Eau de Parfum Score

Geur
9.5
Veelzijdigheid
7
Performance
10
Complimenten
9
Pluspunten
  • De sillage van de geur is fantastisch, mensen zullen je geur goed kunnen ruiken.
  • Een sexy geur dat veel complimenten zal opleveren.
- Minpunten
  • Niet zo geschikt voor dagelijks gebruik, daar is de geur wat te polariserend voor.
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken