Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum

Juliette Has A Gun Not a Perfume Eau de Parfum is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames. Not A Perfume werd uitgebracht in 2010.
De parfumeur van deze geur dat eigenlijk helemaal geen parfum is , is Romano Ricci.

Het bijzondere van deze geur is dat het allergisch vrij is en maar één noot bevat. De noot waarom het gaat is Cetalox. Juliette Has A Gun Not a Perfume Eau de Parfum wordt omschreven als een geur dat puur, elegant en minimalistich is.

Geur

Juliette has a Gun Not a Perfume Eau de Parfum is een vrij aparte geur. Het is een parfum, maar eigenlijk is het helemaal geen parfum zoals de naam doet zeggen.

Het bevat maar één noot en dat is Cetalox. Cetalox is een syntetische noot dat Ambergrijs vervangt. De reden waarom Ambergrijs vervangen wordt is omdat het een zeer kostbare ingrediënt is. Ambergrijs is overigens poep van een Walvis.

Cetalox is een variant van Ambroxan dus als je van Ambroxan houdt dan weet je ongeveer waar Cetalox naar ruikt.

Juliette has a Gun Not a Perfume is fris, licht, houtachtig, aards en muskusachtig. Het is een geur dat verre van complex is.

Het is heel minimalistisch en simpel alsof je geen parfum draagt. Het is dan ook zeer geschikt voor mensen die niet van parfum houden of geen aandacht willen vestigen, maar toch lekker willen ruiken.

En het is ook zeer geschikt als je even een beetje parfum moe bent, maar toch fris de deur uit wilt gaan.

Juliette has a Gun Not a Perfume toont overigens gelijkenissen met Dolce Gabanna Light Blue Intense alleen dan zonder alle noten behalve Cetalox.

Veelzijdigheid

Juliette has a Gun Not a Perfume Eau de Parfum kun je in principe overal dragen, maar het is vooral geschikt voor de zomer en lente maanden.

Wanneer je niet zoveel van parfum houdt, maar wel lekker wilt ruiken kun je dit als je signature geur gebruiken. Ook is het een geur dat geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor parfums.

Opvallen doe je niet zo snel met deze geur, dus het is niet geschikt voor het uitgaansleven tenzij je natuurlijk geen aandacht wilt vestigen met je geur.

Werk je in een kleine kantoor met mensen dan is Juliette has a Gun Not a Perfume een zeer geschikte geur om te dragen omdat het zo licht is.

Performance

De performance van de geur is zeer matig, maar dat is ergens ook de bedoeling van de geur want het moet licht zijn.
Het heeft een bereik van minder dan één armlengte. Mensen kunnen je alleen ruiken wanneer ze in je intieme ruimte zitten, als je ze je al kunnen ruiken.

De levensduur van de geur is hoogstens 5 uur. Daarna is het helemaal vervlogen, dit had wat mij betreft wat beter gekund.

Conclusie

Juliette has a Gun Not a Perfume Eau de Parfum is een zeer aangename geur, met een originele naam wat ik kan waarderen.

Het is een simpele geur dat je een schoon gevoel geeft, maar verder niets bijzonder.

Ideaal voor vrouwen die geen behoefte hebben om naar roos, iets zoetigs of vanille achtig te ruiken.

Persoonlijk vind ik de prijs voor wat je krijgt wel iets aan de hoge kant, maar het is te doen.

Ik kan je deze geur zeker aanraden wanneer je niet altijd zware geuren wilt dragen, maar toch lekker wilt ruiken zonder dat je het idee hebt dat het parfum is.

6.6 Totale Score
Juliette Has A Gun Not a Perfume Eau de Parfum

Geur
7
Veelzijdigheid
9.5
Performance
5
Complimenten
5
Pluspunten
  • Perfect voor mensen met een allergie
  • Een aangename geur die je overal kunt dragen
- Minpunten
  • Vrij dure prijs voor wat je krijgt
  • Geur is vrij snel vervlogen
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken