Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette is een Oriëntaalse Fougere geur dat in 2015 is gelanceerd. De parfumeur achter dit geurtje is Francis Kurkdjian. Hij is ook de parfumeur van één van de populairste geur aller tijden Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette. Gaat hij met Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette zijn kunststukje herhalen? Lees hier mijn persoonlijke review over Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette.

[woo_offer_list]

Geur

Jean Paul Gaultier Ultra Male is zoet, verleidelijk en warm.

In de opening krijg je vanille in combinatie met specerijen zoals kaneel en komijn. Vooral de kaneel en vanille zijn goed te ruiken. Munt zorgt voor wat frisheid in de geur.

Op de achtergrond krijg je een peer noot. Peer wordt voornamelijk gebruikt in vrouwen geuren waardoor het vaak wat vrouwelijker wordt.

In deze geur wordt peer in een lichte dosis gebruikt waardoor het een lichte maar zeker vrouwelijke vibe heeft.

Ik heb dan ook al weleens complimenten van vrouwen gekregen die zeiden dat ze het zo lekker vonden dat ze het zelf graag zouden willen dragen.

Jean Paul Gaultier Ultra Male past in het rijtje Paco Rabbane One Million en Versace Eros. Zoete geuren die speels en sexy zijn en veel complimenten opleveren bij de dames.

Dit geurtje is voor een man dat zelfverzekerd in het leven staat, weet wat hij wil en ervan houdt om een feestje te bouwen en graag flirt met vrouwen, maar wel respectvol is.

Veelzijdigheid

Jean Paul Gaultier Ultra Male komt vooral tot zijn recht in het uitgaansleven, in de club, festivals of tijdens een leuke avond met je vrienden.

Je zou het ook tijdens een date kunnen dragen, maar persoonlijk zou ik het pas doen bij een 2e of 3e date omdat het nogal een sterke geur is dat aanwezig is.

Voor het werk is het geurtje wat te speels en vooral ook aanwezig, vooral als je in een kantoor werkt.

Qua seizoenen is het vooral voor de winter en herfst seizoen geschikt. Je kan het ook dragen op een koele lente dag of zomeravond. Voor een warme zomerdag is Ultra Male niet geschikt omdat het dan al snel te beklemmend kan zijn.

Performance

De performance is goed. Het geurtje blijft meer dan 12 uur op je huid zitten en is zeer sterk.

Het geurtje is voor 3 tot 4 uur op meer dan een armlengte afstand te ruiken, daarna gaat het langzaam dichter op je huid zitten, maar het zal nooit helemaal op je huid gaan zitten.

Conclusie

Jean Paul Gaultier Ultra Male is een fantastische geur voor in de club. Het is speels, sexy, flirterig en het levert veel complimenten van vrouwen op.

Het is ook unieker dan de meeste clubbing geuren die vooral bubblegum achtig zijn zoals Paco Rabbane One Million. Jean Paul Gaultier Ultra Male krijgt van mij dan ook de voorkeur boven de populaire miljonairs geur.

Voor speciale gelegenheden of voor op het werk is het niet echt een geschikte geur, daarvoor is het net wat te speels en aanwezig.

Het is niet een super mannelijke geur wat ergens gek is gezien de naam van de geur, het neigt namelijk een beetje naar unisex al moet ik wel zeggen dat ik het meer een geur voor mannen dan vrouwen vind.

8.6 Totale Score
Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette Score

Geur
8.5
Veelzijdigheid
7
Performance
10
Complimenten
9
Pluspunten
  • De performance van de geur is zeer goed. Het geurtje blijft lang aanhouden en is zeer sterk.
  • Fantastische geur voor het uitgaansleven.
- Minpunten
  • Niet zo geschikt voor de lente en zomer, het is namelijk een zware geur dat al snel beklemmend kan worden in de warme dagen.
  • Het is een speelse en aanwezige geur en daarom niet zo geschikt op de werkvloer.
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken