Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum is een Chrype Bloemige geur dat in 2017 gelanceerd is.

Deze schandalige geur is gecreëerd door Daphne Bugey, Fabrice Pellegrin en Christophe Raynaud.

Scandal is geïnspireerd op Madam La Ministre. Ze is een vrouw in de regering dat nogal graag uitgaat en naar feesten gaat in Parijs en vanuit daar naar haar kantoor gaat om te gaan werken.

Scandal is gemaakt voor een gezellige nacht stappen met je vriendinnen, maar ook voor de formelere gelegenheden.

De noten van de geur bestaan uit de Topnoten: Bloedsinaasappel en Mandarijn. Hartnoten zijn Jasmijn, Oranjebloesem, Honing, Gardenia en Perzik. Met in de basis Patchouli, Bijenwas, Karamel en Zoethout.

[woo_offer_list]

Geur

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum opent zeer sensueel met een zeer fruitige opening met bloedsinaasppel en grapefruit. Het is een zoete geur, maar zeker niet te zwaar. Het is vooral heel vrouwelijk.

De hoofdnoot van deze geur is honing en dat kun je duidelijk merken. Je ruikt een soort van zurigheid in de geur dat duidelijk herkenbaar is als honing en bijenwas. In combinatie met onder andere witte bloemen, gardenia en perzik krijgt de geur wat meer diepte en een vleugje ondeugenheid.

Patchouli is ook zeer aanwezig, het geeft de geur vooral textuur en maakt het wat kruidiger. Musk versterkt de romigheid van de geur en zorgt ervoor dat de geur in balans is.

Het is een heerlijke geur met een ietwat funky honingnoot dat zeer aanwezig is. Dat diepte geeft aan de witte bloemen en de zoetheid versterkt om een ​​gourmand te creëren die luxe en exotisch aanvoelt.

Het is een jonge geur, wat mij doet denken aan meiden die met elkaar op een vrijdagavond op stap gaan met high heels aan, om wat knappe mannen aan de haak te slaan.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum is redelijk. Het is vooral geschikt voor de herfst en winter maanden, maar niet zo zeer voor de lente en zomer.

In de wat hogere temperaturen kan het geurtje namelijk snel overheersend zoet en beklemmend zijn voor mensen.

Qua gelegenheden vind ik deze geur het best passen bij een avondje stappen met je vrienden en je zou het wellicht casual kunnen dragen in de winter.

Performance

De performance van Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum is prima. De levensduur is ongeveer rond de 7 uurEn de sillage is heeft in de eerste 2 uur een bereik van ongeveer 2 armlengtes.

Vanaf de 5e en 6e uur kun je de geur alleen nog maar ruiken op de huid.

Conclusie

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum is weer een prima geur van Jean Paul Gaultier.

Het is een jonge geur met een boost van honing. Als je niet van honing houdt zou ik dit geurtje niet gelijk gaan kopen, maar eerst proberen.

Het ruikt vrij uniek en is zeer vrouwelijk. Iedere vrouw ongeacht de leeftijd kan deze geur dragen al neigt het geurtje vooral gemaakt te zijn voor de jongere doelgroep.

Het is een heerlijk zoete geur dat sexy en verleidelijk is. Echter is het niet super veelzijdig en het is geen geur dat iedereen zal waarderen, maar de mensen die het geurtje lekker vinden zullen het ook echt een heerlijke geur vinden.

8.3 Totale Score
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum Score

Geur
8.5
Veelzijdigheid
7
Performance
9
Complimenten
8.5
Pluspunten
  • Levert veel complimenten op
  • Een geur dat opvalt
- Minpunten
  • Kan nogal overheersend zijn
  • Niet geschikt voor elke gelegenheid
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken