Gucci Bloom Eau de Parfum

Gucci Bloom Eau de Parfum is gelanceerd in Augustus 2017. De neus achter deze bloemige geur is Alberto Morillas. Alberto Morillas heeft veel geuren gecreëerd waaronder de populaire geuren Giorgio Armani Acqua Di Gio en Marc Jacobs Daisy.Gucci Bloom Eau de Parfum is de eerste geur van Gucci onder leiding van creatief directeur en modeontwerper Allessadro Michele.

Hij had voor ogen dat de geur moest ruiken als een bloeiende tuin, met allemaal bloemen. Vandaar ook de naam Gucci Bloom.

De noten van de geur bestaan uit de topnoten Sinaasappel en Groene Noten; hartnoten zijn Tuberoos, Kamperfoeli en Jasmijn; Basisnoten zijn Orris wortel, Sandelhout en Vanille.

[woo_offer_list]

Geur

Gucci Bloom Eau de Parfum is geslaagd in het feit dat het de bedoeling is dat het ruikt naar een tuin vol met bloemen.

Zodra je het op spuit krijg je een flinke dosis van Jasmijn en Tuberoos. De Jasmijn is vrij clean wat ik persoonlijk fijn vind aan de geur.

Maar als je niet zo’n liefhebber bent van Jasmijn kan het misschien wel iets te heftig zijn. Verder is het jeugdig, vrouwelijk, casual en makkelijk te dragen.

Ik vind het niet zo zeer een sexy geur eerder wat onschuldig, maar het is wel een geur waar je vrolijk van wordt.

Het geurtje doet mij denken aan een leuke dame met stralende ogen en glimlach op haar gezicht. Terwijl ze een gele jurk draagt wandelend in een tuin vol met bloemen.

Veelzijdigheid

Gucci Bloom Eau de Parfum is redelijke veelzijdige geur dat in principe door iedere vrouw gedragen kan worden ongeacht leeftijd. Het gaat er uiteindelijk ook om dat je iets draagt waar jij je goed bij voelt.

Wat betreft seizoenen zou ik het alleen dragen in de lente en zomermaanden. Voor de winter komt Gucci Bloom naar mijn mening net wat kracht te kort om door de scherpe kou heen te blazen.

Het is een makkelijk te dragen geurtje. Of je nou naar je werk gaat, een wandeling maakt of bij je vrienden bent, je kunt Gucci Bloom altijd dragen.

Voor het uitgaansleven of een date vind ik het echter niet zo geschikt. Gucci Bloom mist namelijk een sexy en flirterig karakter.

Performance

De levensduur van Gucci Bloom Eau de Parfum is matig. Het blijft 4 tot 5 uur op je huid. Vooral omdat het een Eau de Parfum concentratie is valt het iets wat tegen. Maar gelukkig is het niet een overheersende geur en kun je het na een paar uur altijd weer bij sprayen.

Voor de eerste uur is de geur het best te ruiken en zit het rond een armlengte. Daarna zal de geur al snel op je huid gaan zitten en is het alleen nog in je intiemere zone te ruiken.

Conclussie

Ik vind Gucci Bloom Eau de Parfum een goede geur. Het is een geur dat ik zou kopen voor mijn moeder of voor een familielid.

Het is makkelijk om te dragen en daarom ook zo makkelijk om aan te raden. Vooral als je nog niet veel ervaring hebt met geuren is Gucci Bloom een fijne geur om te beginnen.

Het is niet een super unieke geur het zal zeker geen wauw effect geven en het is ook niet super sexy, maar het is gewoon een zeer aangename geur waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.

Als je iets wil dragen wat volwassen en vrouwelijk is, en moe bent om hele zoete geuren te dragen met een meisjesachtige karakter? Dan denk ik dat Gucci Bloom Eau de Parfum een goede keuze is.

7.4 Totale Score
Gucci Bloom Eau de Parfum Score

Geur
8
Veelzijdigheid
8
Performance
6
Complimenten
7.5
Pluspunten
  • Het is makkelijk te dragen
  • Een warme geur waar je vrolijk van wordt
- Minpunten
  • De performance valt iets wat tegen
  • Het is geen hele unieke geur
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken