FAQ Veelgestelde vragen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Hoe werkt Parfumgeur.nl?” tab_id=”1544405607715-aa780602-8bdf”][vc_column_text text_larger=”no”]Als parfum liefhebber is het mijn doel om jou te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop.

  • We helpen je bij het zoeken naar de juiste parfum voor jou: op onze website kun je uitgebreid zoeken en informatie krijgen over een parfum. Denk aan langdurigheid, de sterkte van een geur en in wat voor seizoen de geur het meest geschikt is. Daarnaast worden er persoonlijke reviews gegeven over geuren en staat erop temp.parfumgeur.nl top 10 lijsten om het jou makkelijker te maken.
  • We helpen je bij het vergelijken van prijzen van verschillende webshops met parfum. Op deze manier heb je altijd de beste deal voor de parfum die jij graag wilt hebben. De laagste prijs staat altijd bovenaan de prijsvergelijkingset.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hoe verdient Parfumgeur.nl geld?” tab_id=”1544405607864-e83aaa87-0e1d”][vc_column_text text_larger=”no”]Je kunt gratis gebruik maken van temp.parfumgeur.nl. Wij verdienen geld doormiddel van commisies van de webshops die op onze website staan. Als je klikt op één van de links op temp.parfumgeur.nl dat doorverwijst naar de desbetreffende webshop en je koopt vervolgens een product op de webshop. Dan verdienen wij een klein percentage van het bedrag dat je hebt uitbesteed aan de webshop.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Is Parfumgeur.nl een webwinkel?” tab_id=”1544405607967-6b192f71-f3f5″][vc_column_text text_larger=”no”]Nee wij zijn geen webshop en verkopen zelf geen producten. Op onze website kun je parfum prijzen vergelijken van verschillende webshops. Kopen doe je bij de webshop zelf.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”De prijzen kloppen niet!” tab_id=”1544403594813-e1afbf34-2557″][vc_column_text text_larger=”no”]Het kan helaas voorkomen dat de prijs op onze website niet klopt met de werkelijke prijs op de webshop waar je naar toe verwezen wordt. Dit kan te maken hebben met een aantal factoren.

  • Het probleem kan aan ons zelf liggen. We updaten iedere dag onze datafeed, maar soms kan het voorkomen dat de prijs net verandert nadat wij een update hebben gemaakt van onze datafeed.
  • De grootste reden waarom een prijs niet klopt is vanwege een fout in de datafeed die door de webshop aan ons geleverd is. Hier kunnen wij zelf niets aandoen. Natuurlijk zullen wij zodra we merken dat de prijzen niet kloppen het aangeven bij de webshops! Heb jij nou foutieve prijzen opgemerkt? Stuur dan een mail naar contact@temp.parfumgeur.nl
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Kan ik jullie advies vragen over de parfums? ” tab_id=”1544406088863-d6547a53-23da”][vc_column_text text_larger=”no”]Ik ben een parfumliefhebber, ik zou je dus graag van advies willen voorzien. Dit kan via contact@temp.parfumgeur.nl. Wat betreft technische vragen over bijvoorbeeld de levering en retour etc moet via de webwinkel waar je de parfum hebt gekocht.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken