Veel gestelde vragen

Antwoorden op meest gestelde vragen over parfum

Wat vrouwen lekker vinden ruiken verschilt per persoon, maar uit onderzoek is gebleken dat vooral houtachtige parfums het goed doen bij de vrouwen. Houtachtige geuren zijn vaak mannelijk, warm, sensueel en aromatisch.  Denk aan geuren zoals Paco Rabanne One Million Eau de Toilette of Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum. Maar ook frisse geuren blijven het goed doen bij de vrouwen zoals Bleu de Chanel. Het betekent dat je goed voor jezelf zorgt en dat is aantrekkelijk.

Hoeveel parfum je op sprayt, is afhankelijk van welke geur het is. Bij sommige geuren is één spray meer dan genoeg terwijl je met een andere geur wel tot 20 keer kunt sprayen zonder dat het gaat overheersen.

 

Over het algemeen spray je meer als het om een frisse parfum gaat. Bij zoete parfums moet je oppassen met hoeveel je sprayt voor dat je iedereen verstikt met je geur.

 

Spray 2 tot 4 keer bij zoete geuren en 4 tot 6 keer bij frisse geuren en kijk vanuit daar of je meer of minder sprays nodig hebt. 

 

Wat overigens ook nog een factor is, is de gelegenheid of activiteit waar jij je in bevind. Ga je uit met vrienden? Dan kun je meer parfum op sprayen dan wanneer je op kantoor zit. 

 

Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken