Parfum nieuws

Emporio Armani In Love With You en Stronger With You Intensely

emporio armani in love with you en stronger with you intensely

Armani heeft in 2019 weer twee geuren gelanceerd van de Emporio Armani lijn. Het gaat om de geuren In Love With You Eau de Parfum voor vrouwen en Stronger With You Intensely Eau de Parfum voor mannen. Het zijn de nieuwe flankers van Because its you en Stronger With You uit 2017.

Deze twee liefdevolle geuren zijn bedoelt voor jonge mensen met een passievolle en vurige relatie, waarvan het hart bij elke aanraking sneller gaat kloppen.

Emporio Armani In Love With You Eau de Parfum is de nieuwe versie van Because It’s You. Het verbeeld de geur van verliefdheid, opwinding en adrenaline, het is gemaakt van fruitige en bloemrijke noten. De compositie opent met rijpe bessen, waarna het zich ontwikkelt met in het hart roos en bittere alsem. De geur wordt tegelijkertijd beschreven als zachtaardig en gepassioneerd, fragiel en sterk.

Emporio Armani In Love With You Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Eau de Parfum is een oosters-houtige geur met fougère-accenten. Het vertelt een verhaal over de opwinding van twee geliefdes. Topnoten zijn specerijen en violet, terwijl het hart lavendel combineert met zoete toffee-karamel en kaneel. De basis eindigt met suède, vanille en barnsteen.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *