Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht dat ik besteed aan de website kan ik nooit 100 procent garanderen dat de informatie klopt of prijzen actueel zijn. Ik maak namelijk gebruik van productfeeds van derden waar ik niet invloed op heb wat betreft de informatie. Het kan voorkomen dat deze niet altijd volledig actueel zijn of fouten bevatten.

Parfumgeur.nl is ook niet de verkopende partij, maar slechts een vergelijker van parfum tussen verschillende bekende webshops. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, gegevens op de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

affiliate links: Op de website zijn er allerlei affiliate links te vinden die doorverwijzen naar verschillende webshops. Zodra u een aankoop doet op één van de shops krijgt parfumgeur.nl een kleine commissie, uiteraard kost het u niets meer als consument. Parfumgeur.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken