Christian Dior Sauvage Eau de Toilette

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette is in september 2015 gelanceerd. De parfumeur van deze geur is huis parfumeur van Dior Francios Demachy. Francios Demachy heeft een indrukwekkende lijst aan parfums op zijn naam staan. Denk aan Christian Dior Poison Girl en Christian Dior Homme Intense. Maar hij heeft ook geuren gemaakt voor andere merken zoals Acqua di Parma en Kenzo. Christian Dior Sauvage is geclassificeerd als een aromatische fougere geur. Met Johnny Depp als gezicht van de geur! De noten van de geur bestaan uit: Top noten: Peper en Calabrische Bergamot. Hart noten: Geranium, Lavendel, Sichuan Peper, Elemi en Roze Peper. Basis noten: Ceder, Labdanum en Ambroxan.

[woo_offer_list]

Geur

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette is een citrus, frisse geur alsof je uit de douche stapt met peper en fruit eraan toegevoegd.

De frisheid van de geur komt van de Calabrische Bergamot, met kruiden van Sichuan peper en Ambroxan wat de geur een houtachtige vibe geeft.

Het is is niet een hele unieke geur. Dit bedoel ik overigens niet negatief, het ruikt lekker en sexy, maar het is niet groundbreaking.

Het mag dan wel niet uniek en groundbreaking zijn, maar het levert wel veel complimenten op. Ik kan zelfs wel zeggen dat het in mijn top 5 geuren lijst met de geuren met de meeste complimenten.

Het is gewoon een geur dat doet waar het voor gemaakt is en dat is de massa plezieren.

Dior Sauvage toont gelijkenissen met Blue de Chanel. Beide zijn frisse geuren en zijn comfortabel om te dragen. Je weet dat iedereen het lekker zal vinden.

Christian Dior Sauvage is een sexy, frisse geur voor een sportieve man dat klaar is om erop uit te gaan. Dior Sauvage maakt van iedere man een beetje een badboy.

Veelzijdigheid

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette is een super veelzijdige geur. Je kunt het werkelijk overal dragen, op je werk, in de gym of op een festival het maakt niet uit.

Voor hele speciale gelegenheden zou ik wel voor een andere geur gaan omdat het een iets wat saaie geur is, en je tijdens een speciale gelegenheid een speciale geur wil dragen.

Ik vind het ook meer een geur voor in de zomer en lente, maar het is sterk genoeg om ook in de winter en herfst te kunnen dragen.

Performance

De performance van Christian Dior Sauvage is zeer goed, vooral voor een frisse geur blijft het lang hangen.

De levensduur is wel meer dan 8 uur en wat vooral goed is en ook voor complimenten zorgt is de sillage en trail van de geur.

Wanneer mensen langs je zullen lopen of jij voor mensen loopt kunnen ze je 100 procent ruiken.

Conclusie

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette is naar mijn mening geen geur met de wauw factor en het mist wat karakter, echter doet de geur wat het moet doen en dat is de massa pleasen.

Als je een frisse geur wil dat je overal kunt dragen, complimenten oplevert en lang blijft aanhouden? Dan is Dior Sauvage de perfecte keuze.

De performance en veelzijdigheid zijn fantastisch. Het is geen bijzondere geur en wat standaard, maar ik kan niet ontkennen dat het gewoon lekker ruikt en dat het in smaak valt bij de vrouwen.

9 Totale Score
Christian Dior Sauvage Eau de Toilette Score

Geur
8
Veelzijdigheid
9
Performance
9
Complimenten
10
Pluspunten
  • Blijft lang hangen en geur is sterk
  • Levert veel complimenten op
- Minpunten
  • Het is geen geur dat een wauw gevoel zal geven
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken