Davidoff Cool Water Eau de Toilette

Davidoff Cool Water Eau de Toilette is één van de klassiekers in de parfumwereld. Het is al een oudje, maar nog altijd een zeer populaire geur bij zowel jong als oud. Het is een Aromatisch Aquatische geur voor heren dat al van 1988 is. De parfumeur van deze populaire geur is Pierre Bourdon.

Geur

Davidoff Cool Water Eau de Toilette is een frisse, groene en mannelijke geur. Het is een klassieker met noten als lavendel, musk, mint en sandelhout.

Dee zeenoten geven je een energieboost zodra je de geur opspuit. In principe kun je niet de mist in gaan met deze geur. Het ruikt lekker, fris en levert complimenten op.

Echter is het geen unieke geur en is het door zoveel mensen gedragen dat je verre van origineel bent. Je loopt dan ook het risico dat mensen gelijk door hebben dat je Davidoff Cool Water Eau de Toilette op hebt.

Maar feit blijft wel dat ook nu nog menig vrouw warm wordt van deze geur. Het is niets voor niets dat Davidoff Cool Water Eau de Toillette 32 jaar later nog altijd een topseller is.

Het doet mij denken aan een sportieve man vol met energie. Hij is bescheiden, staat vrij in het leven en heeft veel zin in het leven.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van Davidoff Coolwater Eau de Toilette is niet geweldig. Het is een geur dat eigenlijk alleen geschikt is voor casual gebruik.

Voor een date is het niet zo geschikt omdat je een groot risico loopt dat je date het doet herinneren aan andere mensen of zelfs exen.

Voor formele gelegenheden en werk is het een geur dat wat te simpel is.

En verder is het een geur dat vooral geschikt is voor de zomer en misschien voor de lente, maar absoluut niet voor de herfst in winter.

Het is meer een geur dat je draagt in de zomer als je even naar de supermarkt gaat of in de avond even een wandeling wilt maken.

Performance

Voor een frisse geur is de performance van Davidoff Cool Water Eau de Toilette best wel goed. Het heeft ongeveer een levensduur van 7 uur.

En de sterkte van de geur is in de eerste 2 tot 3 uur ook vrij aardig met een bereik van ongeveer 1 arm lengte.

Conclusie Davidoff Cool Water Eau de Toilette

Davidoff Cool Water Eau de Toilette is een klassieker. Toen het uit kwam was het de beste Aquatische geur dat er op dat moment was. Inmiddels zijn er vele andere Aquatische geuren op de markt gekomen die de geur hebben ingehaald.

Toch is het nog altijd een bestseller en terecht. Het ruikt lekker, fris en levert nog altijd veel complimenten op.

Wil je een unieke geur en niet het risico lopen dat mensen gelijk weten wat voor geur je hebt? Dan zou ik niet voor deze geur gaan.

Een grote pluspunt van Davidoff Cool Water is dat het ontzettend goedkoop is. voor rond de 40 euro heb je een fles van maar liefst 200 ml.

Wil je gewoon lekker ruiken en complimenten krijgen voor een schappelijke prijs? Dan kan ik je Davidoff Cool Water Eau de Toilette van harte aanraden.

7.1 Totale Score
Davidoff Cool Water Eau de Toilette Score

Geur
7.5
Veelzijdigheid
5
Performance
8
Complimenten
8
Pluspunten
  • Zeer goedkoop
  • Levert complimenten op
  • Veilige geur
- Minpunten
  • Geen unieke en originele geur. Veel mensen herkennen de geur
  • De veelzijdigheid valt tegen
Uw recensie toevoegen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken