Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum

Christian Dior Dior Poison Girl Eau de Parfum is gelanceerd in 2016.
Dior omschrijft Dior Poison Girl als sexy, brutaal en zelfverzekerd.De parfumeur van dit giftige geurtje is Francois Demachy.Het is een orientaals vanille geur met in de topnoten bittere Siciliaanse sinaasappel, leidend naar het hart van roos damascena, meiroos.In de basisnoten krijg je Venezolaanse tonkaboon, sandelhout uit Sri Lanka, tolu balsem, amandel en vanille.

[woo_offer_list]

Geur

Dior Poison Girl is een vrouwelijke, sexy, flirterige en jeugdige geur.

De combinatie bittere Siciliaanse sinaasappel met tonkaboon, de vanille zoetheid, de notige amandel créme en sandelhout maakt van dit geurtje een masterpiece dat sensueel en verleidelijk is.

Het geurtje is licht zoet en absoluut niet overheersend. Het heeft zelfs iets fris, vooral in de opening komen de citrusvruchten naar boven. De tonkaboon in combinatie met de vanille is zeer romig.

Poison Girl is niet een hele complexe geur, maar het zit goed in balans en het is duidelijk gemaakt voor de massa.

Het geurtje doet mij denken aan een jonge vrouw die onweerstaanbaar is. Met haar vergif is elke man een prooi voor haar.

Ze is niet bang om op te vallen en ze houdt ervan om een statement te maken. Een geur voor een pittige dame dat veel plezier in haar leven heeft.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van Dior Poison Girl is uitstekend. Je kunt het dragen op een speciale gelegenheid maar, ook tijdens een avondje op de bank.

Het zou een signature scent kunnen zijn mits je het geld ervoor hebt want Dior Poison Girl is nogal aan de prijzige kant.

De performance van het geurtje is meer dan goed genoeg voor de winter en herfst. Omdat Dior Poison Girl niet overheersend zoet is, maar ook iets luchtigs heeft kun je het ook dragen in de zomer zonder dat je iedereen laat stikken.

Het is wel een geur dat meer gericht is op de jongere vrouwen tussen de 20 en 30 jaar, al is het natuurlijk niet verboden om als oudere vrouw Dior Poison Girl te dragen.

Ben je al wat ouder en zoek je een geur dat wat eleganter is en wil je geen jeugdige geur? Dan is Midnight Poison van Christian Dior een prima alternatief.

Performance

De Performance van Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum is zeer goed. Het geurtje blijft rond 7 tot 8 uur op je huid zitten wat prima is.

Ook de sterkte van de geur is goed. De eerste 2 uren kun je het geurtje op iets meer dan een armlengte afstand ruiken. Daarna zal het langzaam steeds meer op je huid gaan zitten.

Ga dit geurtje overigens niet oversprayen, het geurtje is zoet maar wat het zo goed maakt is dat het niet overheersend zoet is.

Ga je het oversprayen dan wordt het wel een overheersende zoete plakkerige geur en dat zou zonde zijn. Spray niet meer dan 3 keer. Ga je naar een club? Dan zou je wellicht wat meer sprays kunnen opbrengen.

Conclusie

Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum is een meesterwerkje van Christian Dior. Het is sexy, verleidelijk, de performance is goed en het is veelzijdig.

Het geurtje is ideaal voor vrouwen die maar één parfum willen hebben, maar wel complimenten willen krijgen en lekker willen ruiken in elke situatie.

Het is een geur dat een musthave is voor iedere vrouw die gek is op parfum.

8.8 Totale Score
Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum Score

Geur
9.5
Veelzijdigheid
9.5
Performance
8
Complimenten
8
Pluspunten
  • Zeer veelzijdige geur vooral zowel dagelijks gebruik als voor het uitgaan.
  • Massapealing, complimenten zijn vrijwel een zekerheidje.
  • Levensduur en sillage van de geur is goed,
- Minpunten
  • Het is een mainstream geur en iets wat standaard waardoor het voor sommige mensen snel een saaie geur kan zijn.
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken