Parfum Reviews

Christian Dior Addict Eau de Parfum

Christian Dior Addict Eau de Parfum
Christian Dior Addict Eau de Parfum
Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 30 ml - €59,49
Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 50 ml - €73,09
Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 100 ml - €101,99
Parfum Reviews
Christian Dior
Addict Eau de Parfum
Christian Dior Addict Eau de Parfum is een Oriëntaals Bloemige geur. De parfumeur van deze geur is Francois Demachy.

Dior Addict is een verslaving dat optimistisch en onweerstaanbaar is. Een drang naar opwinding, jeugdigheid en gedurfde risico’s. Een lijn van stralende en sensationele geuren.

Top noten: Zijdeboom, Mandarijn, Oranjebloesem
Hart noten: Koningin Der Nacht, Bulgaarse Roos
Basis noten: Vanille, Sandelhout, Tonkaboon

Geur

Christian Dior Addict Eau de Parfum is een romige vanille geur dat perfect gemixt is met witte bloemen. Verder is het kruidig met houtachtige noten zoals sandelhout.

Het opent met mandarijn dat fris is, maar al snel ontwikkelt de geur in een bloemige geur met nachtbloeiende cereus, bulgaarse roos en oranjebloesem. De drydown van de geur is romig met vanille gemixt met tonkaboon en sandelhout.

De vanille in deze geur is fantastisch en zeer clean. Het is een zeer seksuele en verleidelijke geur dat zeer aanwezig is. Verder is het warm en ruikt het heel elegant en luxueus.

Dit is voor een zelfverzekerde volwassen vrouw met sex-appeal en stijl. Ze is niet bang om opgemerkt te worden en houd ervan om te pronken met haar lichaam. Ze weet dat bijna alle mannen haar willen.

Dior Addict is dan ook een geur zeer sexy geur dat veel complimenten zal opleveren van mannen.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van Christian Dior Addict Eau de Parfum is redelijk beperkt.

Ik raad het niet aan voor de zomer en lente omdat het een zeer zware geur is en daarom al zeer snel beklemmend kan worden.

Het is een geur dat vooral geschikt is voor de winter en lente. De kracht van de geur zal namelijk door de kou heen blazen en geeft een warm en kruidigegevoel.

Ik zie het geurtje ook niet gedragen worden door een jong tiener meisje omdat het gewoon net wat te volwassen is. Voor de jongere dames die sexy willen ruiken raad ik Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum aan.

Wat betreft gelegenheden zou ik Dior Addict dragen tijdens speciale gelegenheden of tijdens het stappen met je vriendinnen.

Performance

De performance van Christian Dior Addict is werkelijk fantastisch. De levensduur van de geur is meer dan 12 uur en op kleding kun je het de volgende dag nog steeds goed ruiken.

Ook de sterkte en sillage van de Dior Addict is zeer sterk met een bereik van meer dan 2 armlengtes in de eerste 2 tot 3 uur. Daarna zal het langzaam wat dichter op de huid komen, maar mensen zullen je de hele tijd opmerken.

Dit is ook van de redenen waarom het zoveel complimenten oplevert. Naast dat het gewoon super sexy is, is het gewoon zeer aanwezig.

Conclusie

Christian Dior Addict Eau de Parfum is een zeer sterke, verleidelijke en sexy geur. 

Het is een geur dat ik vooral vrouwen gedragen zie worden door vrouwen tussen de 25 en 35 jaar, maar natuurlijk kun je het ook prima dragen als je jonger of ouder bent.

Voor sommige mensen kan het wel wat overweldigend zijn, maar het is gewoon een top geur dat bovendien nog niet door veel vrouwen gedragen wordt, maar een garantie is voor complimenten van mannen.

Ben je een volwassen vrouw en wil je graag sexy en verleidelijk ruiken en misschien wel op mannenjacht? Dan kan ik je Dior Addict Eau de Parfum zeer aanraden.

Ben je wat meer van de lichtere geuren of zoek je een geur voor iedere seizoen en gelegenheid? Dan zou ik niet voor Dior Addict gaan.

Christian Dior Addict Eau de Parfum Vergelijken & Kopen

Christian Dior Addict Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml. 

Hier onder kun je de prijzen van deze sexy vanille geur vergelijken en kopen bij de meest bekende webshops met een groot assortiment aan parfum geuren voor zowel vrouwen als mannen.

Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 30 ml - €59,49
Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 50 ml - €73,09
Geef jouw ideale prijs aan!
Huidige Prijs voor Christian Dior Addict Eau de Parfum 100 ml - €101,99

Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *