Chopard Wish Eau de Parfum

Chopard Wish Eau de Parfum is een Orientaals vanille geur. Dit geurtje in een diamant flesje is al sinds 1999 op de markt. De parfumeur van deze gourmand geur is Nathalie Lorson. Nathalie Lorson is onder andere de parfumeur van één van de populairste vrouwengeuren Yves Saint Laurent Black Opium.

[woo_offer_list]

Geur

Chopard Wish Eau de Parfum is een sterke gourmand geur met ontzettend veel noten. Teveel om allemaal op te noemen.

Wat je voornamelijk uit deze geur krijgt is karamel en vanille, met patchouli, honing, kokosnoot, melk akkoorden en een heleboel fruitige noten.

Chopard Wish Eau de Parfum wordt nogal vergeleken met Angel Eau de Parfum van Thierry Mugler. Ik kan mij hier gedeeltelijk in vinden.

De reden waarom Chopard Wish gelijkenissen toont met Thierry Mugler Angel komt door de noten karamel en met name de patchouli waar Thierry Mugler Angel om bekend staat.

Toch verschillende de geuren naar mijn mening genoeg van elkaar. Chopard Wish is poederiger en de patchouli in Chopard Wish is niet zo zwaar en dirty zoals bij Angel het geval is.

Chopard Wish is een zoete, fruitige en vrolijke geur, maar verder is het niet heel uniek of bijzonder.

Ik denk dat het een fantastisch geurtje is voor de jongere vrouwen die Angel iets te volwassen vinden. Mijn zusje draagt deze geur ook regelmatig en ze krijgt er goede reacties op. Daarbij komt dat Chopard Wish Eau de Parfum een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld Angel!

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van de geur is oké. Het is een fruitige, jeugdachtige gourmand geur en daarmee meer geschikt voor de jongere vrouwen. Ga je richting de 30? Dan is het wellicht een betere keuze om voor Angel te gaan.

Wat betreft sociale gelegenheden kun je het dragen op een date, feest en je kunt het ook prima casual dragen.

Qua seizoenen is het meer geschikt voor de winter en herfst en niet zo zeer voor de zomerse maanden. Voor de zomermaanden is het wat te beklemmend en poederig.

Performance

De Performance van Chopard Wish Eau de Parfum is fantastisch vooral gezien de prijs van deze parfum.
Het blijft wel 8 tot 10 uur hangen en ook de sterkte van de geur is zeer goed. Het blijft ongeveer 2 tot 3 uur op 2 armlengtes, daarna zal de geur langzaam steeds meer op je huid gaan zitten.

Conclusie

Chopard Wish Eau de Parfum is een prima geur. Het is zoet, fruitig, jeugdig en speels. Ook de performance is goed. Het is echter geen unieke geur en het mist daardoor een beetje de wauw factor.

Maar het is goedkoop, blijft lang hangen, levert complimenten op en het geurtje zit ook nog eens in een mooi diamant flesje.

Qua seizoenen is het een klein beetje beperkt aangezien het naar mijn mening alleen een geur voor in de winter en herfst is.

Het ruikt lekker, blijft lang hangen en het zal zeker complimenten opleveren alleen het mist wat diepgang, uniekheid en het is niet geschikt voor het hele jaar.

8 Totale Score
Chopard Wish Eau de Parfum Score

Geur
7.5
Veelzijdigheid
7
Performance
10
Complimenten
7.5
Pluspunten
  • Goedkope geur
  • Geur blijft lang hangen en is sterk
  • Hele leuke flacon
- Minpunten
  • Kan nogal beklemmend en overheersend zoet zijn, wees daarom voorzichtig met sprayen.
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken