Parfum Reviews

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum | Elegant, sexy en veelzijdig!

Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Coco Mademoiselle
Parfum Reviews
Chanel
Coco Mademoiselle Eau de Parfum
Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum werd geïntroduceerd in 2001, evenals de eau de toilette in 2002. Beide composities werden gecreëerd door Jacques Polge.

Het is geclassificeerd als een Oriëntaals Bloemige geur. Het wordt omschreven als een onweerstaanbaar sexy, onstuitbaar levendige geur.

Een sprankelende oosterse geur die doet denken aan een gedurfde jonge Coco Chanel. Een moderne compositie met een sterk maar verrassend fris karakter.

De noten van de geur bestaan uit de Topnoten: Bergamot, Grapefruit en Sinaasappel. Hartnoten zijn Jasmijn, Roos en Lychees met in de Basis Vetiver, Muskus, Patchouli en Vanille.

Geur

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is één van de meest verkochte geuren van de laatste 10 jaar en dat is niet zonder reden, want het ruikt fantastisch. Het is verfijnd, tijdloos, stijlvol, elegant en sexy.

Het is fris, fruitig, bloemig en vrouwelijk. Alles wat je zoekt in een vrouwelijke geur zit hierin. Het bevat onder andere de noten sinaasappel, patchouli en roos.

De geur verandert constant. Ondanks dat het een frisse geur is, opent het licht zoet met wat citrus. Langzaam verandert het in een volwassen geur.

Het is alsof een jonge vrouw zich ontwikkelt naar een volwassen vrouw. In de drydown krijg je een geweldige frisse bloemige geur met patchouli en vanille.

Het doet mij denken aan een stijlvolle, elegante zakenvrouw dat  weet wat ze wil, maar altijd aardig en respectvol zal blijven.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is in elk geval een geur waar iedere vrouw aantrekkelijker van wordt. Complimenten zijn dan ook vrijwel een zekerheidje!

Hoofdakkoorden

Citrusvruchten
Patchouli
Roos
Vanille
Witte bloemen
Aarde

Veelzijdigheid

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is één van de meeste veelzijdige damesgeuren op de markt. Het is geschikt voor iedere seizoen en voor iedere vrouw ongeacht de leeftijd.

Het is zo makkelijk te dragen waar je ook bent het maakt niet uit. Draag het tijdens je werk op kantoor, draag het casual overdag of in de avond tijdens een date.

Het is dan ook een ideale geur om als cadeau te kopen voor je vriendin of moeder omdat het zo veelzijdig is en je eigenlijk niet de fout in kan gaan met deze geur.

Chanel Coco Mademoiselle is eigenlijk een musthave voor iedere parfumliefhebber.

Seizoenen

Herfstgeur
Wintergeur
Lentegeur
Zomergeur

Performance

De performance van Chanel Coco Mademoiselle is zeer goed. De levensduur van de geur is fantastisch vooral omdat het een frisse geur is. De levensduur is maar liefst 12 uur lang. 

Ook de sillage van de geur is zeer goed. In de eerste uren heeft het ongeveer een bereik van maar liefst 2 armlengtes. 

Omdat de performance van de geur zo goed is plus dat het heerlijk ruikt, is het dan ook de perfecte cocktail voor het krijgen van veel complimenten.

Volg ons ook op Facebook!

Conclusie

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is een fantastische damesgeur en persoonlijk één van mijn favoriete geuren. Het is fris, clean, vrouwelijk, elegant en sexy.

Het is een geur voor iedere vrouw ongeacht de leeftijd en past bij iedere seizoen en gelegenheid. En de performance van de geur is ook nog eens goed.

Toch is er één minpunt en dat is dat de geur slachtoffer is van zijn eigen succes. Omdat zoveel vrouwen deze geur dragen of hebben gedragen is de uniekheid er een beetje af.

Toch is het geurtje absoluut een aanrader om te hebben of op zijn minst te proberen. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum krijgt van mij dan ook een 9,5.

[dfrcs ean=”3145891164305″]

[dfrcs ean=”3145891164206″ post_id=”1817″ context=”setprice”]

[dfrcs ean=”3145891165203″ post_id=”1217″ context=”setprice”]

[dfrcs ean=”3145891165708″ post_id=”1219″ context=”setprice”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *