Carolina Herrera Ch Men Privé Eau de Toilette

Carolina Herrera Privé Eau de Toillete is uitgebracht in  2015. Deze geur is geclassificeerd als een leerachtige geur.

Sensualiteit en een suggestieve allure vormen de wereld van Carolina Herrera Privé Eau de Toilette in een onmiskenbare geur. Klassiek en tijdloos, maar tegelijkertijd modern en bedwelmend, het is een geur die elegantie, luxe en passie bepaalt.

De noten van de geur bestaan uit de topnoten Grapefruit, Pomelo en Whiskey. Hartnoten zijn Lavendel, Salie, Rode Tijm en Kardemom. Basisnoten zijn Leder, Benzoine, Tonkaboon en Hout Noten.

[woo_offer_list]

Geur

Carolina Herrera Privé Eau de Parfum is een sexy, gentleman geur. Het is boozy, spicy, en zoet.

Het heeft mannelijke noten als whiskey en leer met tonkaboon en kardemom.

Zodra je de geur opspuit krijg je whiskey in de opening wat dominant aanwezig is, ook krijg je op de achtergrond wat citrus wat komt van de grapefruit. Dit geeft de geur een frisse vibe in de opening.

Na een paar minuten verdwijnen de frisse citrusnoten op de achtergrond en komt de tonkaboon duidelijk naar voren. Dit maakt de geur wat zoeter met wat kruidigheid van de kardemom.

Na ongeveer 20 tot 30 minuten komt de geur echt tot leven dankzij het leer. Het transformeert in een licht zoetig, klassieke, leerachtige, boozy geur.

De whiskey en leernoot zitten goed in balans met elkaar. En het is anders dan andere geuren.

Het is een geur dat perfect matcht bij een man in een zwarte leren jas. Een man die alle eigenschappen van een badboy heeft waar vrouwen voor vallen, maar tegelijkertijd niet de negatieve eigenschappen van een badboy heeft.

Hij is een echte gentleman, hij wil een vrouw niet alleen in bed, maar wil haar ook leren kennen en wellicht een relatie opbouwen.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid is zeer goed. Het is een geur dat complimenten zal opleveren in vrijwel iedere situatie.

Deze geur komt vooral tot zijn recht in een bar, tijdens een feest of in een club. Dit omdat de geur zo uitnodigend is en mensen de geur lekker vinden.

Ook voor dates in de avond tijdens de wat koudere maanden is het een fantastische geur. Vrouwen willen met je knuffelen als ze je ruiken.

Het is dan ook vooral een geur dat geschikt is voor de herfst en winter maanden. Voor de zomerdagen is het iets te sterk, vooral wanneer de temperatuur boven de 30 graden komt.

Performance

De performance van Carolina Herrera Privé Eau de Toilette is prima. De levensduur van de geur is rond de 8 uur wat zeer goed is voor een eau de toilette en ook de sterkte van de geur is zeer goed met een bereik van meer dan 1 armlengte in de eerste uren, daarna zal het dichter op je huid gaan zitten.

Conclusie

Carolina Herrera Privé Eau de Toilette is een fantastische mannelijke geur.

Het is verleidelijk, sexy, spicy en boozy. Ook de veelzijdigheid en performance van de geur is dik in orde waardoor mensen je goed kunnen ruiken en je veel complimenten kunt verwachten.

Ben je een volwassen man en ga je graag naar een bar of kom je nog regelmatig in de club? Dan kan ik je deze geur zeer aanraden. Ook voor dates in de winter is dit één van de beste geuren naar mijn mening.

Ik geef de geur een 9. Het ruikt heerlijk en is uniek. De performance en veelzijdigheid zijn goed. Alleen is de geur voor de warme zomerdagen wat te sterk.

9 Totale Score
Carolina Herrera Ch Men Privé Eau de Toilette Score

Geur
9
Veelzijdigheid
9
Performance
9
Complimenten
9
Pluspunten
  • en zeer veelzijdige geur
  • Levert veel complimenten op
  • Niet overheersend
  • Het is een unieke geur
- Minpunten
  • Voor de hete zomerdagen is de geur iets te intens
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken