Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum is een bloemig fruitige geur voor dames uit 2018. De Parfumeur achter dit parfum is Clement Gavarry.Ariana Grande Cloud is een geur van de bekroonde, multi-platina verkopende popartiest Ariana Grande. Deze etherische geur is ontworpen om de liefde en positieve vibes op te roepen die de zangeres voelt tegenover haar fans.

De noten van de geur bestaan uit de topnoten Bergamot en Lavendel; hartnoten zijn Slagroom, Kokosnoot, Vanille Orchidee en Praliné noten; Basisnoten zijn Houtnoten en Muskus.

[woo_offer_list]

Geur

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum is een verslavende geur dat je laat dromen. Het is een zoete, crèmige vanille, kokosnoot geur. De lavendel met sappige peren en verse bergamot zorgt voor een perfecte balans.

Het is gourmand, decadent en het heeft iets van eten, alsof je een sexy geroosterde kokosnoot marshmallow ruikt.

Het is romig, zacht en zoet zonder overheersend zoet te zijn. Het voelt heel erg warm en uitnodigend aan en het is donker en luxueus ondanks dat het een celebrity geur is.

Het geurtje doet mij denken aan een lente of zomeravond aan het strand. Gezellig met je vrienden en vriendinnen om een vuurkampje zitten en marshmallows eten.

Veelzijdigheid

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum is een parfum dat zich vooral richt op de wat jongere doelgroep.

Het is vooral geschikt voor de lente en herfst maanden. Je zou het ook in de winter kunnen dragen en in de zomerse avonden. Voor een hele warme zomerdag is het na mijn mening wel wat te zoet.

Wat betreft gelegenheden zou ik Ariana Grande Cloud alleen dragen wanneer je iets gezelligs gaat doen met je vrienden of wanneer je een verjaardag hebt. Je zou het ook kunnen dragen tijdens een date.

Voor het werk vind ik het wat minder geschikt, vooral als je professioneel wilt overkomen en een pak draagt matcht het niet echt goed met elkaar.

Performance

De levensduur van Ariana Grande Cloud Eau de Parfum is redelijk, het blijft 6 tot 7 uur op je huid.De sterkte van geur is in de eerste ander halfuur goed, ongeveer een armlengte. Daarna zal het steeds dichter op de huid komen.

Het is een geur dat niet schreeuwt en beter te ruiken is in de intiemezone.

Conclusie

Ariana Grand Cloud Eau de Parfum is wat mij betreft één van de beste celebrity geuren die ik heb gestest.

Vaak zijn celebrity geuren overheersend zoet en doen al snel denken aan een suikerspin of snoepwinkel.

Ariana Grande Cloud is ook zoet, maar het is meer in balans. Het is een speelse en vrolijke geur. Het is vrouwelijk en meer voor de jongere doelgroep.

Draag het tijdens een leuke dagje uit of tijdens een date in de late uurtjes. Het is een geur dat knuffelig is en in de smaak zal vallen bij de meeste mannen.

Ariana Grande en haar team hebben hun werk prima gedaan. Je kunt merken dat Ariana Grande een passie heeft voor parfum en niet een standaard zoete celebrity geur wou.

7.9 Totale Score
Ariana Grande Cloud Eau de Parfum Score

Geur
8
Veelzijdigheid
7.5
Performance
7.5
Complimenten
8.5
Pluspunten
  • Het is een vrij goedkope geur, maar wel goede kwaliteit
  • Het is een vrolijke geur
  • Het is niet overheersend
  • Mannen houden van deze geur
- Minpunten
  • Het is wat te speels voor op het werk
  • Performance had iets beter gemogen
Uw recensie toevoegen
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken