Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum

Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum is een Aromatisch Aquatische geur voor heren dat in 2015 gelanceerd is. Alberto Morillas is de parfumeur van Acqua Di Gio Profumo. Alberto Morillas is een zeer gerespecteerde man die al vele successen op zijn naam heeft staan. Heeft hij met Acqua Di Gio Profumo weer gezorgd voor een nieuw succes? De topnoten zijn: bergamot en zeenoten. In de hartnoten geranium, rozemarijn en salie. Basisnoten zijn wierook en patchouli.

[woo_offer_list]

Geur

Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum wat hou ik toch van deze geur. Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum is een flanker van de populaire mannengeur Acqua Di Gio Eau de Toilette uit 1995.

Deze geur toont veel gelijkenissen met de originele Acqua Di Gio Eau de Toilette. Zodra je de opening ruikt herken je gelijk de Acqua Di Gio DNA. De citrus (bergamot) in combinatie met de zeenoten. Geven je het gevoel dat je op het strand bent.

Het grote verschil tussen de geuren is de wierook en patchouli in Acqua Di Gio Profumo. Wacht 20 minuten tot de drydown komt en je krijgt een aardse semi-zoete patchouli noot wat tegen de verwachting in zeer goed werkt met de aqautische en citrusachtige noten. Samen met de wierook wat de geur rokerig maakt.

Het zorgt ervoor dat de geur wat donkerder, volwassener en mannelijker ruikt dan de originele Aqcua Di Gio dat wat fruitiger, frisser en jonger ruikt.

Acqua Di Gio Profumo is voor mij de grote broer van de originele Acqua Di Gio. Een ruige zee inplaats van een rustige zee. Het is een geur dat super goed gemengd is, en van zeer hoge kwaliteit is.

Acqua Di Gio Profumo is wat mij betreft een upgrade van de originele Acqua Di Gio. Het is sterker, mannelijker en sexy.

Het doet mij denken aan een super zelfverzekerde man in een zwart pak die naar zijn werk gaat of naar een feest gaat terwijl hij van zijn werk vandaan komt. Hij is absoluut niet arrogant maar lekker layback.

Veelzijdigheid

Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum is een zeer veelzijdige geur. Je kunt het in iedere seizoen dragen en dit geldt ook voor gelegenheden.

Het is een fantastische geur voor een date tijdens een zomeravond wandelend over het strand. Maar het is ook een perfecte geur om te dragen tijdens het werken in een mooi pak.

Maar ook tijdens het stappen kun je gewoon rocken met Acqua Di Gio Profumo en complimenten vangen van de dames.

Als je maar één geur wilt voor alle gelegenheden dan zou ik Acqua Di Gio Profumo zeker weten proberen.

Performance

De performance van Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum is ondanks de het een Eau de Parfum concentratie is, niet veel sterker dan de originele Acqua Di Gio.

Het geurtje blijft rond de 6 uur hangen en heeft een projectie van een meter in de eerste uren. Dit is opzich niet heel slecht voor een frisse geur dat over het algemeen minder langer blijft hangen dan een zoete geur, toch had ik meer verwacht van een eau de parfum concentratie.

Conclusie

Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum is een fantastische upgrade van de originele Acqua Di Gio. Het is een crowdpleaser, sexy, en mannelijk.

De performance is oké voor een frisse geur, toch had ik stiekem gehoopt dat de performance wat beter zou zijn aangezien het een eau de parfum geur is.

Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum heeft nog altijd de heerlijke aquatische, zeeachtige vibe waar Acqua Di Gio om bekend staat met wat donkere noten waardoor de geur volwassener en veelzijdiger is dan Acqua Di Gio.

Wat mij betreft is Acqua Di Gio Profumo een blind buy.

9.3 Totale Score
Giogrio Armani Acqua Di Gio Profumo Eau de Parfum Score

Geur
10
Veelzijdigheid
10
Performance
7.5
Complimenten
9.5
Pluspunten
  • Een sexy mannelijke geur
  • Levert veel complimenten op
- Minpunten
  • Performance van de geur had iets beter gemogen
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
[woo_offer_list]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Uw totale score

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken